05.04.2022

2 Nisan Muradiye'nin Kurtuluşu Vesilesiyle Mevlid Programı Yapıldı

2 Nisan Muradiye'nin Kurtuluş Günü vesilesiyle şehit ve gaziler için Mevlid programı yapıldı.Yeni Merkez Camii'nde yapılan programa Muradiye İlçe Kaymakamı Ve Belediye Başkan Vekili Erkan Savar, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Kur'an'ı Kerim Tilavetiyle başlayan program Mevlid-i. Şerif'in okunmasıyla devam etti.Prgoram, İlçe Müftümüz Eyyüp Babat'ın dua etmesiyle sona erdi.
Allah, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize rahmet eylesin ve gazilerimize de şifa versin.
2 Nisan Muradiye'nin Kurtuluşu Vesilesiyle Mevlid Programı Yapıldı