30.04.2024

Nisan Ayı Personel Mutat Toplantısı Gerçekleştirildi.

22 Nisan 2024 tarihinde İl Müftülüğü Konferans Salonunda Erkek ve Bayan Din Görevlilerine yönelik Aylık mutat toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Müftüsü Sayın DR. Mehmet Sırrı ŞIK, İlçe Müftümüz Sayın DR. Emrah DEMİRTAŞ, Şube Müdürümüz Şefik GENÇ, Din Hizmetleri Uzmanlarımız Süheyla TÜRK ve Übeydullah ORAL, İlçe Murakıbımız Şefik SAY ile Erkek ve Bayan Din Görevlilerimiz katıldılar.

Toplantı Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı, İlçe Müftümüz Sayın Dr. Emrah DEMİRTAŞ gündem ile alakalı konuşmalarını yaptılar. Daha sonra İl Müftümüz Sayın DR. Mehmet Sırrı ŞIK personel ile hasbihal yaptılar.

Toplantı yardım toplama konusunda hassasiyet gösterip başarılı olan personele Teşekkür Belgesi takdimi ile sona erdi.