03.04.2024

Müftülüğümüzce Üniversite Öğrencilerine Yönelik İftar Programları Devam Ediyor.

Tuşba Müftülüğünün organizasyonu ve ev sahipliğinde Türkiye Diyanet Vakfı YUrtları ve Gençlik Spor Bakanlığına bağlı Seyit Fehim Arvasi, Amine Hatun ve Van Yurdu KYK yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine yönelik İskel Camiinde iftar programı düzenlendi.

Tuşba Camii Kebir Camii İmam Hatibi Kurban KESKİN'in Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Marangozlar Hz. İbrahim Müezzin Kayyımı Suat YILMAZ'ın ilahi seslendirmeleri ile devam etti. Ardından Din Hizmetleri Uzmanları Süheyla TÜRK ve Übeydullah ORAL tarafından gençlere yönelik kısa bir sohbet gerçekleştirildi. Daha sonra iftar programına geçildi.

Programa katılım sağlayan İl Müftü Yardımcısı Sayın Abdullah Erkan ÇOK tarafından yemek duası ve selamlama konuşması gerçekleştirildi. Akabinde İlçe Müftü Vekili Şefik GENÇ teşekkür konuşmasını yaptı.

Program Danimarkadan Van İline çeşitli etkinlikler içingelen Türkiye Diyanet Vakfı gönüllülerinin gençlerle kısa sohbetleri, kitap hediye takdimi ve gençlerin teşekkür babında İlçe Müftü Vekiline hediye takdim etmeleri ile nihayete erdirildi.