29.03.2024

Tuşba da İyilik Sofraları Kurulmaya Devam Ediyor.

İlçe Müftülüğümüzün ev sahipliği ve organizasyonuyla, Tuşba İlçe Kaymakamlığı ve TDV Kadın Kollarının desteğiyle Tuşba Camii Kebir Camiinde İhtiyaç sahibi ailelere yönelik iftar programı düzenlendi.

Program Marangozlar Hz. İbrahim Camii Müezzin KayyımıSuat YILMAZ'ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahi seslendirmesiyle başladı. Akabinde iftar programına geçildi. Daha sonra İlçe Müftüsü Vekili Sayın Şefik GENÇ tarafından yemek duası ve teşekkür konuşmasıyla gerçekleşti.

Ardından programa katılan Tuşba İlçe Kaymakamı Sayın Furkan DUMAN'n kıymetli eşleri Elif DUMAN hanımefendi kısa bir hoşgeldiniz ve teşekkür konuşması yaparak gelen misafirlerle yakından ilgilendi.

Program "Pamuk Ellere Pamuk Şeker" etkinliği kapsamında iftar yemeğine katılım sağlayan ve teravih namazına gelen çocuklara pamuk şeker ikramıyla sona erdi.