27.03.2024

Üniversite Öğrencilerine Yönelik İftar Programı Düzenlendi

Üniversite Öğrencilerine Yönelik İftar Programı Düzenlendi.

İlçe Müftülüğümüz tarafından Seyit Fehim Arvasi KYK YUrdunda kalan kız öğrencilerine yönelik  Kalecik Toki Sultan Selahaddin Camiinde İftar programı düzenlendi. Programı İlçe Müftüsü Vekili SAyın Şefik GENÇ, İlçe Murakıbı Şefik SAY, Din Hizmetleri Uzmanları Süheyla TÜRK ve Übeydullah ORAL, Kur'an Kursu Öğreticileri, Manevi Danışmanlar, Tuşba Müftülüğü Haber Koordinatörü Kurban KESKİN ve Üniversite öğrencileri katıldı.

Program Marangozlar Hz. İbrahim Camii Müezzin Kayyımı Suat YILMAZ'ın Kur'an tilavetiyle başladı. Akabinde Din Hizmetleri Uzmanları Süheyla TÜRK ve Ubeydullah ORAL kısa bir sohbet gerçekleştirdiler. Akabinde Manevi Danışman Ferhat SEVİNÇ tarafından ilahi dinletisi yapıldı. Daha sonra iftar programına geçildi.

Program İlçe Müftüsü Vekili Sayın Şefik GENÇ'in teravih namazı öncesi yaptığı sohbet ve teravih namazının kılınması ile sona erdi.