25.03.2024

Müftülüğümüzce Üniversite Camii Kur'an Kursunda "İyilik Sofrası" Programı Düzenlendi.

Her yıl düzenlediğimiz geleneksel İyilik Sofrası programımıza Üniversite öğrencileri ile ihtiyaç sahibi ailelerimiz katıldılar.

Programa İl Müftüsü SAyın DR. Mehmet Sırrı ŞIK hocamız ve kıymetli eşi Fatma ŞIK, Tuşba Şube Müdürümüz Şefik GENÇ, İlçe Murakıbı Şefik SAY,Din Hizmetleri Uzmanı Übeydullah ORAL, Tuşba Haber Koordinatörü Kurban KESKİN, Kur'an Kursu Öğreticileri Zeynep ÇENBERLİTAŞ, Zeynep YILDIZ, ihtiyaç sahibi aileler ve üniversiteli gençler katılım sağladı.

Programda konuşma gerçekleştiren Van İl Müftüsü Sayın DR. Mehmet Sırrı ŞIK  hocamız Ramazan ayının önemi ve oruç ibadetinin faziletinden bahsetti.

Programımız iftar, İl Müftümüzün konuşmaları hediyeler, teravih dua ve ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi verilerek nihayete erdi.