14.09.2021

2021-2022 KURAN KURSU AÇILIŞ PROGRAMI

2021-2022 yılı Eğitim Öğretim döneminin başlaması münasebetiyle  Müftülüğümuze bağlı Zeve Şehitlik Kuran Kursunda 4-6 yaş Kuran Kursu Öğrencilerine yönelik açılış programı düzenlendi. İlçe Müftüsü Sebahattin KESTİ ve Şube Müdürü Ahmet ERIŞ'in katılımıyla icra edilen programda, İlçe Müftüsü Sebahattin KESTİ velilere yönelik konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında, Kuran Kurslarımızda öğrenim gören 4-6 yaş  çocuklarımızın bizim için çok değerli olduklarını, küçük yaşta alınan eğitimin kalıcı olduğunu belirtti. Sözlerine Hz. Peygamber'den nakledilen şu hadis-i Şerif ile devam etti. “Hiçbir baba çocuğuna güzel terbiyeden daha kıymetli bir bağışta bulunmamıştır.” dedi. Çocuklar tarafından heyecan ve coşku ile karşılanan program, İlçe Müftüsü Sebahattin KESTİ'nin Kurs Öğreticisi Sultan KANARYA ve Esma Piral KAPLAN'a teşekkür etmesi, ikram ve hediyelerle son buldu.