16.08.2021

TASHİH-İ HURUF (HÜSN-İ TİLAVET) KURSU BAŞVURULARI BAŞLADI

Kur'an kursu ve cami hizmetlerini yürüten personelin bilgi ve becerilerini geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerimi güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla ilimize verilen yatılı 10 erkek kursiyer için 31/08/2021 ile 02/09/2021 tarihleri arasında mülakat sınavı yapılacaktır. Ekte sunduğumuz sınav şartlarını taşıyıp müracaat etmek isteyen personeller en geç 23/08/2021 mesai bitimine kadar şahsen memurumuz Kerem KİYAT'a başvurmaları gerekmektedir. Önemle duyurulur.
Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda
ile okumalarını sağlamak amacıyla, 31 Ağustos - 02 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak
mülakat neticesinde
ilgi yazı ekinde ilimize verilen kontenjan nispetinde (yatılı erkek 10