12.04.2023

Müftü Şık, Hastane Personeline "Ramazan ve Dayanışma" Konulu Konferans Verdi

Van İl Müftülüğü ve Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi Manevi Destek Birimi organizesi ile Dr. Mehmet Sırrı Şık tarafından Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi personeline konferans gerçekleştirildi.

Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi personeline yönelik hastane konferans salonunda düzenlenen konferans Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Hastane Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya’nın yaptığı açılış konuşmasının ardından İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık tarafından "Ramazan ve Dayanışma" konulu konferans verdi.

Müftü Şık konuşmasında İslamiyet ve sorumluluk, Ramazan ve dayanışma, oruç, Namaz ve ibadet bilinci konularına değinerek konuşmasını tamamladı.

Hastane çalışanları düzenlenen konferanstan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek İl Müftüsü Şık’a teşekkür etti.