17.01.2023

“Aile Okulu Projesi” Devam Ediyor

Van İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezince başlatılan ve Van Büyükşehir Belediyesi ile yürütülen "Aile Okulu Projesi" kapsamında, bu ayki konuk, İlahiyatçı Eğitimci Yazar Ahmet Bulut oldu.

Van Evliya Çelebi Uygulama Oteli Konferans Salonunda düzenlenen program, İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık’ın açılış konuşması, Kur'an tilaveti, İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut’un; "Ailede Seccademizin Varisi Nesiller" sunumu ve Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen "Neneden/Dededen Toruna Mektup Yarışması"nda dereceye giren üç bayan kursiyere hediye takdimi ile devam etti.

İl Müftüsü Dr. Şık, İl Müftü Yardımcıları, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile hizmetleri Daire Başkanı Selma Biçek, ilçe müftüleri, din görevlileri, sivil toplum kuruluşları ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.