07.10.2022

KYK yurdunda 'Mevlid-i Nebi' konferansı

Van İl Müftülüğü, Kredi ve Yurtlar Kurumu yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine yönelik “Peygamberimiz , Cami ve İrşat” konulu konferans düzenledi.

"Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan kız öğrencilere yönelik "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu konferans düzenlendi.

İl Müftülüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesiyle hazırlanan programa İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, her iki kurumun görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu konferans veren İl Müftüsü Dr. Şık, öğrencilerin “Mevlid-i Nebi Haftası”nı kutlayarak eğitim-öğretim hayatlarında başarılar diledi.