27.02.2024

Eğitim Hizmetleri Genel Müdüründen İpekyolu İlçe Müftülüğüne Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut verilen hizmetleri ve yapılan faaliyetleri gözlemlemek amacıyla İpekyolu İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Firdevs Türkmenoğlu Kur’an Kursu’ndaki 4-6 yaş sınıflarını ziyaret etti. Ziyarete İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, İlçe Müftüsü Abdulselam Özdere ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Ardından İpekyolu İlçe Müftülüğü binasını ziyaret etti. İlgili birimleri ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu gezdikten sonra TDV Kadın ve Gençlik Kolları bürolarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında personelden bilgi aldı. Her birimde görev yapan din görevlilerine ayrı ayrı teşekkür ederek tüm personele çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.