26.02.2024

İpekyolu İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Açıldı

İpekyolu İlçe Müftülüğü bünyesinde tefrişatı tamamlanan Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun açılışı yapıldı. Açılış programına Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Dr. Elif Arslan ve İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık katıldı. İlçe Müftüsü Abdulselam Özdere, Daire Başkanı Dr. Elif Arslan’a büroyu tanıttılar. Büroyu gezdikten sonra hayır dualarla konuşmasını gerçekleştiren ve açılışı yapan Başkan Arslan, büronun açılmasında büyük emeği olan İlçe Müftüsü Abdulselam Özdere’ye teşekkürlerini ifade etti.

Ardından Başkan Arslan, Müftülük toplantı salonunda Adrb üyeleri ile bir araya geldi ve üyelerle tek tek tanışıp hasbihal etti. İlçe Adrb Vaizi Büşra Bozdağ, büronun açılış sürecini, halihazırda yürütülen faaliyetleri ve yapılması planlanan projeleri anlattı. Başkan Arslan her bir üyeye gayretlerinden ötürü teşekkürlerini ifade etti ve aileyle ilgili faaliyetlerin önemini hatırlatarak çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.