14.02.2024

Strateji Geliştirme Başkanından İpekyolu Müftülüğüne Ziyaret

Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Sn. Mustafa Irmaklı, ilçe müftülüğümüzü ziyaret etti. Ziyarete, İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Erkan Çok, Tuşba İlçe Müftüsü Dr. Emrah Demirtaş, Edremit İlçe Müftüsü İsmail Böyük ve Şube Müdürleri eşlik etti. İpekyolu İlçe Müftüsü Abdulselam Özdere’nin makamında bir araya gelen heyet, yürütülen hizmetlere dair görüş alış-verişinde bulundu.

Heyet, müftülük binasında bulunan ADRB bürosunu ve İhtisasa Hazırlık kursu verilen seminer salonunu ziyaret ederek Din görevlilerine başarılar diledi. Ardından, Sn. Irmaklı tarafından Van İl Müftülüğü Zekat Bürosu, TDV Kadın ve Gençlik kolları bürolarının resmi açılışı gerçekleşti.