01.02.2024

İpekyolu’nda Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı Düzenlendi

İpekyolu İlçe Müftülüğü tarafından Bostaniçi Çağrı Camisinde "Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" düzenlendi. Değerler eğitimi, sosyal etkinlikler, sohbet halkaları, sportif ve kültürel faaliyetler gibi etkinliklerle dolu dolu geçen kampta gençler hem öğrenme hem de eğlenme fırsata yakalamış oldu.

Kamp programı kapsamında 35 gençle bir araya gelen İlçe Müftüsü Sn. Abdulselam Özdere, “Bu ülkenin en önemli kazanımlarından biri elbette ki siz gençlersiniz. Manevi değerlerine sahip, ahlaklı ve erdemli bireyler olarak yetişmeniz çok önemlidir. Bizler müftülük olarak bu konuda sizlere elimizden gelen desteği vereceğimizi ve her zaman yanınızda olacağımızı taahhüt ediyoruz. Kamp süresince geçirdiğiniz bu üç günde güzel şeyler öğrenerek ayrıldığınızı umut ediyor, sizleri kampa gönderen ailelerinize teşekkür ediyor ve kampın icrasında emeği geçen Kenan Durman, İsa Dayan, İsa Keskin, Şeyhmus Koç ve Bahreddin Bildirici hocalarımıza ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Kampın son gününde Van müzesi, kedi evi, tarihi Van evleri ve Hüsrev Paşa camisini gezen gençler, İlçe Müftülüğüne gelerek İlçe Müftüsü Abdulselam Özdere’yi makamında ziyaret ettiler. Ardından kapanış programı için İlçe Müftülüğü mescidinde bir araya gelen gençler için sohbet, yemek ve hediye takdimi programı icra edildi. Kampa katıldıklarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden gençler, gelecek yıl da aynı programın parçası olmayı sabırsızlıkla beklediklerini ifade ettiler.