08.05.2024

RAMAZAN AYINDA 4/6 YAŞ KUR'AN KURSU ETKİNLİKLERİ

Uluğbey çocuk akademisi 4-6 yaş Kur'an Kursunda "Uluğbey icin İftar Vakti" programında  tekne orucu etkinliği yapıldı.
Program cocuklardan birinin Kur'an okumasi ile basladi. Ramazan ayına ait hadislerin söylendiği programda çocuklar, Ramazan ayına ait çeşitli etkinlikler, maniler ile ramazanın heyecanını yaşadılar. Programa İlçemiz Kaymakamı Sayın Yasin ERDEM ve eşi hanımefendi Sayın Şule ERDEM, İlçe Müftümüz Kasım DEMİR ile Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Özcan EŞİYOK katıldı. İlçe Kaymakamımız ve eşi hanımefendi tarafından çocuklara oruç belgesi verildi. Müftümüz 4 /6 yaş kursunda görevli kuran kursu öğreticilerine ve  akademi müdürüne hazırladıkları programdan ötürü teşekkürlerini iletti.