22.06.2017

KADİR GECESİ PROGRAMI

KADİR GECESİ

İlçemiz Müftülüğü tarafından Merkez Büyük Camide Kadir Gecesi özel programı düzenlenmiştir. Katılımın yoğun olduğu Kadir Gecesi Özel Programında yatsı öncesinde hafızlarımız tarafından aşirler okunmuş, Türkçe ve Kürtçe mevlit ve İlçe Müftümüz Tarafından Kadir gecesinin önemi ve fazileti üzerine sohbet yapılmış ve dualarla program sonlandırılmıştır.

Ayrıca merkez Yeni Camii tamamen kadınlara ayrılmış, Hafız Kur’an Kursu Hocalarımız Tarafından hem aşirler hem de mevlit okunmuştur. Gecenin anlam ve önemi üzerinde Bayan Hocalarımız tarafından sohbet düzenlenmiş ve dualar edilmiştir. Caminin tamamen bayanlar tarafından doldurulduğu, kadınların kendilerine özel cami tahsis edilmesinden duydukları memnuniyet bizzat kendileri tarafından ifade edilmiştir.