07.04.2020

Çaldıran İlçe Müftülüğü Sosyal Vefa Grubu Faaliyetleri.

Çaldıran İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı çaldıran Şubesi görevlilerimiz ile birlikte, ilçemiz merkez ve mahellelerinde  ikamet eden büyüklerimizin halini hatrını sorup ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor. İlçemiz Kaymakamı Sn. Adem CAN başkanlığında, İlçemiz Müftüsü Mehmet Emin AVCI hocamızın desteğiyle oluşturulan gruplara İlçemiz Müftülüğü Personeli Sadullah Musab ADITEPE koordinesinde şu personelimiz görevlendirilmişlerdir.

Nur Muhammed Camii İ-H: Mehmet Sıddık CANDAN

Müftülüğümüz Şöförü: Fatih ŞENTÜRK

Hz. Ebubekir Mescidi İ-H:Mahmut Halit ÖZER

Fatih Camii İ-H: Barış AYDIN

Mezarlık Camii İ-H:Mekin AYDEMİR

Eski Merkez Camii İ-H: Nurettin GÜZEL

Yeşil Camii İ-H: Orhan GÖKHAN

Otogar Mescidi İ-H: Mecit KILIÇ

Sanayi Camii İ-H: Ahmet ÇAĞLA

Müftülük Personeli: Furkan TAn

Müftülük Personeli: Muhammet Hüseyin YILDIZ

Müftülük Personeli:Yunus Emre GÜLER

Ayrıca bütün personelimiz görev mahallinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, durumları sormak üzeret ziyaret etmek üzere görevlendirilmişlerdir. Rabbim Alld Rızası için çabalayan herkesten razı olsun. Rabbim ülkemizi her türlü kötülükten, hastalıktan, afetten, günahtan, zulümden ve salgınlardan muhafaza buyursun.