30.04.2019

Çaldıran Faith Sultan Mehmet Ortaokulunda Ahlak Konferansları

Çaldıran İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Tarafından Çaldıran da bulunan okullar ziyaret edilerek öğrencilere "Ahlak" dersleri yapılmaktadır. Çaldıran Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Üyeleri ve Gençlik Koordinatörlüğü ile birlikte yapılan faaliyetlerden biri 30 Nisan 2019 tarihinde İlçe Merkezinde Bulunan Fatih Sultan Mehmet Ortaokulunda yapıldı. Sınıf sınıf olmak üzere 4 konferans verildi. 5. Sınıflara konferansı Çaldıran Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Üyesi ve Merkez Yatılı Kız Kuran Kursu Öğreticisi Elif KESKİN, 6. Sınıflara Konferansı Çaldıran Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Üyesi ve Sellik Kuran Kursu Öğreticisi Remziye DÜNDAR, 7. Sınıflara Konferansı İlçe Gençlik Koordinatörlüğü ve Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörlüğü görevini yürüten Sadullah Musab ADITEPE verdi. Son olarak 8. Sınıflara Konferansı İlçe MÜftümüz Fikri GÖNCÜ verdi. Öğrencilere Ahlaki İlkeler hakkında konferans verilirken öğrencilere de söz verilerek konunun anlaşılması sağlandı.