Gevaş İlçe Müftülüğü görevine atanması sebebiyle mevcut görevinden ayrılacak olan İlçe Müftüsü Mehmet Faruk Geylani, müftülük personeliyle veda toplantısında ve akabinde düzenlenen veda yemeğinde bir araya geldi.
Müftülük bünyesinde düzenlenen program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Toplantının açılışında konuşan Müftü Geylani, ilçede görev yaptığı süre boyunca hayata geçirilen din hizmetleri, cami ve Kur’an kursu faaliyetleri, gençlik çalışmaları ve idari süreçlerin genel bir değerlendirmesini yaptı. Çalışmaların koordinasyon ve ekip anlayışıyla yürütüldüğünü belirten Geylani, personele özverili çalışmaları için teşekkür ederek helallik istedi.
Programda söz alan müftülük personeli de görev süresi boyunca yürütülen hizmetler dolayısıyla Müftü Geylani’ye teşekkürlerini ileterek yeni görev yeri olan Gevaş İlçe Müftülüğü için başarı temennilerinde bulundu.
Değerlendirme konuşmalarının ardından personelin hazırladığı hediye, günün anısına Müftü Mehmet Faruk Geylani’ye takdim edildi. Hediye merasiminden sonra tüm personelin katılımıyla toplu hatıra fotoğrafı çekimi gerçekleştirildi.
Program, müftülük personeli ve davetlilerin katılımıyla düzenlenen veda yemeği ile devam etti. Yapılan duaların ve yenilen yemeğin ardından veda programı sona erdi.