17.09.2022

İL MÜFTÜMÜZÜN ZİYARETİ

Görevine yeni başlayan Sayın İl Müftümüz Dr. Mehmet Sırrı Şık, Bahçesaray Müftülüğü personelleriyle tanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Bahçesaray Yatılı Bölge Orta Okulu konferas salonunda düzenlenen toplantı, Kur'anı Kerim tilaveti ile başladı, ardından İlçe Müftümüz Ahmet Polat'ın açılış konuşmasından sonra Dr. Şık, din görevlilerine hitaben yaptığı konuşmasında;
"Üzerimizde olan görevleri en iyi en güzel şekilde yerine getirmemiz lazım, yaptığımız görevi samimi ve ihlaslı bir şekilde yaparsak insanların bizlere ve İslam'a olan bakış açısını daha güzel yerlere daha hızlı bir şekilde getirebiliriz. Görev yaptığımız yerde çektiğimiz sıkıntılar ileride bizlere rahmet vesilesi olarak geri dönecek mutlaka. O yüzden sıkıntılara sabır göstererek bulunduğumuz yerdeki sorumluluklarımızı en güzel şekilde tamamlayalım" şeklinde konuştu.Toplantının sonunda Müftümüz Polat, Sn. Şık'a Bahçesaray Müftülüğü namına ceviz ağacından yapılmış Türkiye haritası hediye etti.