15.08.2022

YAZ KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE PİKNİK

Bahçesaray ilçe Müftülüğü ve Gençlik Koordinatörlüğü iş birliğiyle Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine yönelik futbol turnuvası ve piknik düzenlendi. Düzenlenen bu programa Veligöl, Akdere, Sungurlu, Püsküllü ve Merkezde bulunan Mirhasan Cami ile Selam Cami öğrencileriyle birlikte hocalarımız katılım sağladı.

Program öğrencilerin Hakkıbey Halı Sahasında gerçekleşen turnuva ile başladı akabinde Subaşı mevkiine gidilerek, burada hocalarımız "Kur'anı Kerim eğitiminin sadece Yaz aylarına sıkıştırılmış bir eğitim olmadığını, okul öncesi ve sonrası bu eğitimlerin devam edeceğini, Kur'anı Kerimin hayatımızın her alanında var olduğunu ve yaşanması gerektiğini" öğencilerimize aktardılar.

Ardından yemek fasina geçen öğrencilerimiz, hocalarımızın katılımlarıyla çeşitli oyunlar oynayarak birlik ve beraberliklerini pekiştirdiler.

Programın hazırlanmasında ve sunumunda emeği geçen bütün hocalarımıza Müftülük adına teşekkür ediyoruz.