22.12.2022

CAMİLERİMİZDE OKUMA PROGRAMLARI YAPILDI

Van Valisi sayın Dr. Ozan BALCI tarafından başlatılan Van Okuyor projesi kapsamında, Vali Dr. Ozan BALCI tarafından müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur'an Kurslarımızın kütüphanelerinde değerlendirilmek üzere kitaplar  bağışlandı. Camilarinizde oluşturulan okuma gruplarıyla camilerimizin kütüphanelerinde okumalar yapılmaktadır. Bu gaye ile müftülüğümüze bağlı Şeyh Abdulkadir-i Geylanî Camii'nde İmam Hatip Kurban KESKİN tarafından program düzenlendi. Çok sayıda gencimizin iştirak ettiği Programa İlçe Müftüsü Sebahattin KESTİ de teşrif ettiler. Gençlere yönelik sohbet eden Müftü Sebahattin KESTİ konuşmasında kitap okumanın önemine işaret etti. Van Valisi Dr. Ozan BALCI'ya camilerimizde verdiği kitap desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bu vesileyle programda emeği geçen Din görevlisi  Kurban KESKİN'e, Ömer Hatip ERİŞ'e ve İrfan ARVAS'a teşekkür ederiz.