14.05.2022

MÜFTÜLÜĞÜMÜZ AKABE KUR'AN KURSUNDA KUR'AN OKUMAYI ÖĞRENEN YETİŞKİN ÖĞRENCİLER İÇİN HATİM TÖRENİ KAPSAMINDA PROGRAM DÜZENLENDİ

Akabe Kuran Kursumuzda Kuran-ı Kerim'i yeni öğrenen yetişkin öğrencilerimiz için Hatim Töreni düzenlendi. Din Hizmetleri Uzmanı Suheyla TÜRK'ün açılış konuşması ile başlayan program, İl Müftü Yardımıcısı Melike ÖZKAN SEYİTOĞLU'nun konuşmalarıyla devam etti. İl Müftü Yardımcısı Melike ÖZKAN  SEYİTOĞLU konuşmasında "İlahi kelam olan Kuran'ı Kerim'in Öğrenmenin ve öğretilmesinin önemine değindi. "Sizin en hayırlınız Kuran-ı Öğrenen ve öğretendir." Hadisine işaret etti. Program, İl Müftü Yardımcısı Melike ÖZKAN SEYITOĞLU'nun Kursiyerlere hediye takdimi ile sona erdi. Tüm bu hayırlara vesile olan ve Kuran eğitiminde emeği geçen Akabe Kuran Kursu Öğreticilerimiz Burcu ABUT ve Ayşe BALÇİN hoca hanımlara teşekkür ederiz.