15.04.2022

TUŞBA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ÜNİVERSİTE CAMİİNDE GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU.

TUŞBA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ ÜNİVERSİTE CAMİİNDE GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU

Müftülüğümüz İlçe Gençlik Koordinatörlüğü, Van Yüzüncü Yıl Üniversite Camii'nde yaklaşık 600 Üniversite Öğrencisinin katılımıyla iftar programı düzenledi. Programı icra eden  Camii İmam Hatibi Alaattin DEMİREL,  "Gençlerimizle iftar açmak, onlarla aynı sofrada aynı duyguları paylaşmak kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini, her fırsatta Gençlerle bir araya geldiklerini söyledi. Camilerinin üniversite içinde olması hasebiyle genç cemaate sahip olduklarını ve bunun mutluluk verici olduğunu belirtti." İftar yemeği, akşam namazı ve teravih ile devam eden program, çay ve ikram ile son buldu. Programa katılan Üniversite öğrencileri memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu vesileyle davete icabet eden bütün gençlerimize teşekkür ederiz.