24.08.2021

KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ KAPANIŞ PROGRAMINDA BULUŞTU

Okulların tatile girmesiyle birlikte Cami ve Kur’an kurslarımızda yaş gruplarına göre çevrimiçi veya yüz yüze eğitim şeklinde gerçekleştirilen yaz Kur’an kursları çeşitli etkinliklerle sona erdi. Farklı kurumlarla işbirliği içinde gerçekleştirilen etkinlikler, Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler dikkate alınarak gerçekleştirildi.
       Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürülüğü’nün destekleriyle Müftülüğümüze bağlı Şeyh Abdulkadir-i Geylani Camiinde Hacıvat Karagöz gibi çeşitli tiyatro oyunlarıyla kuran Kursları kapanış programları icra edildi. Van İl Müftü Yardımcısı Melike SEYYİTOĞLU ÖZKAN, Tuşba Belediyesi Kültür ve ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Aziz AKMAN ve Tuşba İlçe Müftülüğü Şube müdürü Ahmet ERİŞ’in katılımıyla gerçekleşen program ıkram ve hediyerlerle son buldu. Programın icrasında emeği geçen İmam Hatip Kurban KESKİN ve İrfan ARVAS ile Hz. Meryem Kuran Kursu Öğreticisi Songül NAMAZ’a ve öğrencileriyle katılım sağlayan bütün hocalarımıza teşekkür ederiz.