13.04.2022

Van İl Müftülüğü Emekli Din Görevlileri İle İftarda Buluştu

Van İl Müftülüğü emekli din görevlilerine yönelik iftar programı düzenledi. Program öncesi İl Müftüsü Ömer Keskin Van Valisi Mehmet Emin Bilmez’e brifing verdi.

Van İl Müftülüğünde emekli din görevlilerine yönelik düzenlenen iftar programına Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, Van’ın Emekli İl Müftüleri ve emekli din görevlileri davete icabet etti.

İftar öncesi Van İl Müftülüğü Konferans salonunda davetlilere İl Müftüsü Ömer Keskin, Van Müftülüğü ve bağlı ilçe Müftülüklerinin bir yıl boyunca gerçekleştirdiği hizmetlerini bir sunumla anlattı. Ardından Vali Bilmez tarafından davetlilere yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu. “Çocuk eğitimi ilk olarak Anneden başlar. Anneler eğitimsiz veya geri planda olmamalıdır. Çocuğa dini öğretirken de aşırılıktan kaçınmalı, pedagojik olarak çocuğun mental sağlığını düşünmeli ve en önemlisi kendi yapmadığımız davranışı çocuktan istememeliyiz.”

İftar yemeği ve ardından cemaatle kılınan Akşam Namazından sonra program son buldu.