05.08.2021

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Çerçevesinde İl Müftülüğünde Bilgi Yarışması Düzenlendi

2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Van İlimizde görev yapan erkek ve kadın din görevlileri arasında 04.08.2021 tarihinde İlimiz Müftülüğünde bilgi yarışması düzenlendi. Yarışma neticesinde İlimiz Çatak İlçe Müftülüğüne bağlı Alacayar Mahallesi Aşağı Durak Camii İmam-Hatibi Yahya Sarıbulak İl birincisi, Gürpınar İlçe Müftlüğüne bağlı Yukarı Sütlüce Mahallesi Camii İmam-Hatibi Yusuf Çiftçi ikinci ve İpekyolu İlçe Müftülüğüne bağlı Yeni Çarşı Camii İmam-Hatibi Mehmet Sait Yavuzer ise üçüncü oldu.

İlimizi 06.09.2021 tarihinde düzenlenecek olan Türkiye Finalinde temsil edecek Yahya Sarıbulak hocamıza yarışmada başarılar diliyoruz.