14.07.2021

İl Müftümüz Ömer Keskin Kurban Vekaletini TDV’ye Emanet Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde sürdürülen "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" kampanyası kapsamında, İl Müftümüz Ömer Keskin TDV’ye kurban bağışında bulundu.

İl Müftümüz vatandaşları TDV'nin kurban bağışı kampanyasına destek olmaya davet eden konuşmasında: “Diyanet İşleri Başkanlığımız uzun yıllardır vatandaşlarımızın vekaletini almak suretiyle, kurbanları yurt içinde muhtaç vatandaşlarımıza ulaştırırken yine yurt dışında da mağdur ve mazlum durumda olan kardeşlerimize bu hizmeti vermek suretiyle, hayırsever vatandaşımızın hayrına ortak oluyor.

Van Müftüsü olarak ben de kurbanımı kardeşlerimle paylaşıyorum. Allah kabul etsin, hayırlı olsun. Bütün kardeşlerimi de bu kampanyaya davet ediyorum. Cenab-ı Hakk’a hamd-ü senalar ediyorum. Allah'a şükürler olsun, aziz milletimiz asırlardır İslam'ın sancaktarlığını yapmış, tarihin akışına yön vermiştir. Geniş coğrafyalarda medeniyetler inşa etmiş milletimiz mazlumlara, mağdurlara ve muhtaçlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Bu alanda Diyanet İşleri Başkanımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız iş birliği ile vekaletle kurban kesimi organizasyonu yapıyoruz." Dedi.