02.07.2021

2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” temasıyla düzenlenen “2021 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Programı Tanıtım Toplantısı”
İl Müftülüğü Konferans Salonunda Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman ÇETİN’in sunumuyla gerçekleşti.

İl Müftüsü Ömer Keskin, Vekâlet Yoluyla Kurban bağışına Van ve Hakkari il ve İlçelerinin  önceki yıllarda çok güzel bir hassasiyetle yaklaştığını belirterek,
“Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla daha fazla Kurban Bağışı yapılacağını umut ediyor, yapılan toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.

Pandemi kuralları kapsamında düzenlenen toplantıya, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Vaizler, Şube Müdürleri İmamlar ve Müezzinler katıldılar.