26.09.2023

Mevlid-i Nebi Programı

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (sav)'ın dünyayı teşrifleri olan Mevlid-i Nebi,  saray Millet Bahçesi Konferans Salonunda yapılan programla kutlandı. Van İl Müftümüz sayın Dr. Mehmet Sırrı ŞIK hocamızın konuşmacı oalarak katıldığı  programa İlçe Müftümüz, Kurum Amirleri, Din Görevlileri ve vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşı ve Hz.Ali Camii İmam-Hatibi mehmet Nuri ŞAHİN'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program İlçe Müftümüz Abdulvahit KAMALİ'nin misafirlere teşekkürlerini ifade eden açılış konuşmasıyla devam eden etti. Van İl Müftüsü Mehmet Sırrı ŞIK tarafından "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" konulu konferansın verildiği programın sonunda konuğumuza hediye takdim edildi.