02.02.2022

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampımızda biraraya gelen gençler, kamp programı kapsamında, satranç gibi etkinliklerin yanında yeni arkadaşlarıyla tanışmak amacıyla birbirlerine bileklikler yaparak el sanatları gibi faaliyetler icra ettiler. Ayrıca, Özalp İlçe Müftülüğümüz öğrencilerimizle birlikte cami ziyareti etkinliği düzenledi.

Kardeşliğin ve dostluğun bir parçası olan Gençliğe Değer Kampının kapanış programına ise, İlçe Kaymakamımız M. Emin NASIR katılarak öğrencilerimizle biraraya geldi. İlçe Kaymakamımız kampa katılım sağlayan öğrencilerimize saat hediye ettiler.

Dönerdere Yatılı Kız Kur'an Kursumuzda eğitim programının yanısıra farklı sosyal aktiviteler gerçekleştiren öğrencilerimiz yazdıkları veda mektuplarıyla Gençliğe Değer Ara Dönem Kampımızdan mutlu bir şekilde ayrıldılar. Emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyoruz.