11.08.2021

YAZ KUR'AN KURSLARI ARASI YARIŞMA

İlçe Müftülüğümüzce Yaz Kur’an Kursları'nda eğitim gören öğrenciler arasında düzenlenen Kur'an-ı Kerim-i Güzel Okuma ve Temel Dini Bilgiler Yarışması, Ağabey Özbey Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Kovid-19 tedbirleri eşliğinde gerçekleştirilen yarışmalarda öğrenciler kıyasıya mücadele etti.

Kız ve erkek öğrenciler olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması'nda öğrenciler Kur’an ziyafeti sundu.

Komisyon üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda dereceye girenler Müftülüğümüz tarafından  ödüllendirildi.

Öğrencileri tebrik eden İlçe Müftümüz Sedat Şentürk, "Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler noktasında Yaz Kur’an Kursları süresince her bir öğrencimizin öğrendikleriyle amel etmelerini en kıymetli ödül olarak görüyoruz." dedi.