08.07.2021

KURBAN BAĞIŞ STANDI AÇILIŞI

ÖZALP İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ VEKALETEN KURBAN BAĞIŞ STANDI DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILDI.

İlçe Müftümüz, din görevlilerimiz ve cemaatin katılımlarıyla Vekaleten Kurban Bağış Standı dualar eşliğinde açıldı. Kurbanlarını Türkiye Diyanet Vakfımız tarafından kestirmek isteyen vatandaşlarımız makbuz karşılığında kurbanlarını bağışlayabilirler.

Diyanet İşleri Başkanlığımız, her yıl Türkiye Diyanet Vakfımız ile yaptığı ortak organizasyonla hayırsever halkımızın emaneti olan kurbanlarını, yurt içinde ve yurt dışında dünyanın dört bir tarafında vekaleten kesip ihtiyaç sahibi din kardeşlerimize selamlarınız ile beraber ulaştırmaktadır.

Vermiş olduğunuz vekaleten kurbanlarınız, Kurban Bayramı günlerinde, sizin adınıza kesimi gerçekleştirildiği anda, hangi ülkede kesilip dağıtıldığına dair vermiş olduğunuz cep telefonu numarasına SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır.

2021 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedeli yurt içinde 1125 lira, yurt dışında 925 lira olarak belirlenmiştir.

Sizler de kurbanlarınızı yurt içinde veya yurt dışında vekaleten kestirmek isterseniz, Müftülüğümüze ve İlçemiz Belediye Parkı önündeki standımıza uğrayabilir,

Sizler de kurbanlarınızı yurt içinde veya yurt dışında vekaleten kestirmek isterseniz, Özalp İlçe Müftülüğümüze makbuz karşılığı kurban bağışınızı gerçekleştirebilir, din görevlilerimiz aracılığı ile bize ulaştırabilir veya Türkiye Diyanet Vakfımızın https://bagis.tdv.org/ internet adresi üzerinden işleminizi yapabilirsiniz.