20.10.2022

Muradiye İlçe Müftülüğü Mevlid-i Nebi Ve Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Etkinliklerle Kutladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 2022 YılIında  düzenlenen  "Mevlid-i Nebi ve Camiler Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İlçe Müğftülüğümüz tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Salon Programlarıyla başlayan etkinlikler, konferans, kahvaltı programıyla devam etti.Düzenlen salon programında İlçe Müftümüz Eyyüp Babat, kurum amirleri,din görevlileri ve vatandaşlarımız katıldı.

İstiklal Marşı'nın ardından Kur'an'ı Kerim'le başlayan program İlçe Kaymakamımız Sayın Melih Aydoğan , İlçe Müftümüz Eyyüp hocamızın konuşmalarıyla devam etti.

Sinevizyon gösterimi,Mevlid- Şerif, ilahi ve kasidelerin okunmasıyla program sona erdi.

İlçe Müftümüz Tarafından Konferans Verildi

Muradiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle İlçe Müftümüz Eyyüp BABAT "Hz.Peygamber Cami ve İrşat" konulu bir konferans verdi.

Okulun yemekhane salonunda verilen konferansa öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Program Düzenlendi.

Camiler Ve Din Görevleri Haftası nedeniyle Muradiye İlçe Müftülüğü tarafından bir kahvaltı programı düzenlendi.Düzenlenen programa İlçe Müftümüz Eyüp Babat ve din görevlileri katıldı.

Kahvaltı programından sonra İlçe Kaymakamı ve İlçe Müftümüz Eyyüp Babat hocamızı din görevlilerimizin Camiler Ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.