15.03.2023

İPEKYOLU’NDA MART AYI MUTAT TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

İpekyolu İlçe Müftülüğümüze bağlı erkek ve bayan din görevlileri Mart ayı aylık mutat toplantısı için İl Müftülüğümüzün konferans salonunda bir araya geldi. Ulu Cami Müezzin-Kayyım’ı İsmail Akdoğan hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, ADRM Van İl Koordinatörü Vaiz İsmail Atasoy’un sunumu, İlçe Müftümüz Abdulselam Özdere hocamızın Ramazan ayı’na hazırlık ve gündem maddelerini değerlendirmesi, emekli olan üç din görevlisi hocamıza plaket takdimi, 2022 yılı Ramazan ayında Hatim ile teravih namazı kıldıran hocalarımıza Başkanlığımızın göndermiş olduğu teşekkür belgelerinin takdim edilmesi, yardım faaliyetleri için deprem bölgesine giden hocalarımızın izlenimleri ve İl Müftü Yardımcısı Şehmus Bayler hocamızın gündeme dair açıklamaları şeklinde dolu dolu geçti. Toplantı, Van İl Müftümüz Dr. Mehmet Sırrı Şık hocamızın Ramazan ayına dair kısa değerlendirmeleri ile sona erdi.