15.09.2021

İpekyolu İlçe Müftülüğünün Başarısı Ödüllendirildi

İpekyolu İlçe Müftülüğü personelinin kendi görevlerinin yanı sıra pandemi dönemi boyunca hem sahadaki filyasyon ve denetim ekipleri çalışmalarında hem de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan akdi ve nakdi yardım faaliyetlerinde gösterdikleri üstün başarıdan dolayı İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan tarafından Kurum adına İlçe Müftüsü Sayın Şehmus Bayler’e “Başarı Belgesi” takdim edildi.

Bunun yanında İlçe Müftülüğü büro personelinin gayret ve başarıları da İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan tarafından ödüllendirildi. Personelin başarılı çalışmalarında büyük katkısı olan İlçe Müftüsü Şehmus Bayler; “Başarı belgesi almaya hak kazanan değerli çalışma arkadaşlarımıza ve sahada her türlü fedakarlığı yapan kıymetli Din Görevlisi meslektaşlarıma gösterdikleri başarı ve fedakarlıktan dolayı teşekkürlerimi sunar, başarılarının devamını dilerim” temennilerinde bulundu.