19.08.2021

İpekyolu Müftülüğünden Coşkulu Kapanış

Yaz Kur’an Kursu Kapanış Programı İlçe Müftülüğümüze bağlı Yukarı Norşin caminde öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. İl Müftü Yardımcısı Sayın Melike Seyidoğlu Özkan, Din Görevlileri, öğrenciler ve velilerin katılmış olduğu programda büyük bir coşku yaşandı. 05 Temmuz tarihinden itibaren eğitimlerini gerçekleştiren öğrenciler, Kur’an Tilaveti, ilahiler, şiirler ve dualar ile programa renk katıp, misafirlere unutulmaz dakikalar yaşattılar. İlahi koroları birbirinden güzel eserleri hep bir ağızdan söylerken, diğer yandan işaret dili ile yapılan koro etkinliği misafirlerden büyük beğeni aldı. Program, İl Müftü Yardımcısı Sayın Melike Seyidoğlu Özkan hocamızın teşekkür konuşması ve öğrencilere tavsiyelerinden sonra yapılan Kur’an Tilaveti ve ardında dağıtılan ikramlar ile sona erdi.