02.02.2022

GÜRPINAR MERKEZ İMAMLARINDAN CAMİ MARKETİ UYGULAMASI

Gürpınar Merkezde görev yapan Din Görevlilerimiz tarafından 01.12.2021 tarihinde "Bu İyilik Kervanına Sende Katıl Kardeşim" sloganıyla başlatılan Cami marketi uygulaması kapsamında her gün yeni hikayeler yazmaya devam ediyorlar.
       Uygulama kapsamında Gürpınar Merkez Yeni Camide açılan marketi ziyaret eden İlçe Müftümüz Abdullah Erkan ÇOK, "Sizden iyiliğe çağıran bir topluluk bulunsun (Ali imran 104)" "Bir iyiliğe öncülük eden kimseye o iyiliği yapanın ecri kadar sevap vardır. (Müslim-imare133)" ayet ve hadisini hatırlatarak böyle bir iyiliğe öncülük ettikleri için hocalarımıza teşekkür etti.
      Çocuklarında unutulmadığı yardım kampanyasında şimdiye kadar 75 ihtiyaç sahibi aileye ulaştıklarını ifade eden Din Görevlilerimiz daha fazla aileye ulaşabilmek için hayırseverlerden desteklerini esirgememelerini söyleyerek yapmış oldukları yardım çalışmasını devam ettireceklerini belirttiler.
      Destek vermek isteyen kardeşlerimiz için kolilerimizin içeriği şöyledir;
1-5 lt sıvı yağ
2-1 kg çay
3-1 kg et
4-1 koli yumurta
5-2 kg salça
6-2 kg reçel
7-2 kg zeytin
8-5 kg makarna
9-2.5 kg pirinç
10-2.5 kg fasulye
11-2.5 kg nohut
ve çocuklar için çeşitli hediyeler.