19.01.2022

5 YAŞINDAKİ AYŞE SUDE'NİN HATİM HEYECANI

19.01.2022 Tarihinde Gürpınar İlçe Müftülüğüne bağlı Uluğbey 4-6 Yaş sınıfında Kurs Öğreticisi Fatma ÇAKAR ve Şeyma GÜNGÖR riyasetinde yaklaşık birbuçuk yıldır kursa devam eden Ayşe Sude isimli yavrumuz Kur'an-ı hatmetti.
       Minik yavrumuzun Kur'an tilavetiyle başlayan programın akabinde bir konuşma yapan İlçe Müftümüz Abdullah Erkan ÇOK; Peygamber efendimizin " İnsanoğlu ölünce amel defteri kapanır. Ancak arkasından Sadaka-i Cariye, faydalı ilim ve kendisine dua eden salih bir evlat bırakanlar hariç'' hadisini hatırlatarak yavrumuzun anne babasına ve kurs hocalarına teşekkür etti.
       Program, kurs öğrencilerinin hazırlamış olduğu ilahi dinletisinin ardından İlçe Müftümüzün yapmış olduğu hatim duasıyla sona erdi.