07.03.2024

Van İl Müftülüğü, Gevaş'ta İş Ahlakı Seminerleri düzenledi

Van İl Müftülüğü, kurum çalışanlarının iş ahlakı konusunda bilinçlenmesi amacıyla "İş Ahlakı Seminerleri" düzenliyor. Bu kapsamda seminerlerin yeni durağı Gevaş İlçesi oldu.

Van İl Müftülüğü, başlattığı "İş Ahlakı Seminerleri" kapsamında Gevaş İlçesinde kurum ve iş yerlerine yönelik İl Müftüsü Dr. Mehmet Sırrı Şık'ın sunduğu seminerler, Gevaş Vizontele Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Seminerlerin ilkini din görevlilerine yönelik gerçekleştirdi. Seminer sonunda hizmetiçi "Vaaz Becerilerini Geliştirme" kursuna katılan personele başarı belgeleri İl Müftüsü Şık takdim etti.

İkinci seminerinde ilçedeki çeşitli kurum ve iş yerlerinde çalışan personel katıldı. İl Müftüsü Dr. Şık, seminerde Kur'an-ı Kerim ve Peygamberimizin (sav) Hadis-i Şerifleri üzerinden iş ahlakı konusunda örnekler verdi. İl Müftüsü, personellerle etkileşim içinde bulunarak iş ahlakının önemine vurgu yaptı.

Müftü Şık, Üçüncü ve son seminerinde ise Gevaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeline hitap etti.

Van İl Müftülüğü, personelin moralini arttırmayı ve iş etiğine uygun davranışları teşvik etmeyi amaçlayan İş Ahlakı Seminerleri, Gevaş’ta katılımcıların yoğun beğenisi ile son buldu.