22.10.2021

MEVLİD-Î NEBÎ PROGRAMI

Gevaş İlçe Müftülüğümüz tarafından Vizontele Sinema Salonunda Mevlid-i Nebî Haftası münasebetiyle Konferans düzenlendi.

Konferansa Kaymakam bey adına Yazı İşleri Müdürümüz Sayın Faruk ARVAS, İlçe Müftümüz Sayın Sıbğetullah ARVAS, Van Y.Y.Ü İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Ferzende İDİZ, İlçe Vaizimiz Sayın Enver SONDUK, Kurum Amirleri, Değerli Din Gönüllüsü hocalarımız ve Kıymetli Gevaşlı Vatandaşlarımız katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan konferansımız, Sadık KANCİ hocamızın Kur'anı Kerim tilaveti ile devam etti. Daha sonra İlçe Müftümüz Sayın Sıbğetullah ARVAS hocamızın Konferansın açılış konuşması, Başkanlığın sinevizyon gösterisi, Van Y.Y.Ü İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Ferzende İDİZ'in 'Peygamberimiz ve Vefa Toplumu' konulu konuşması ve ödül töreni ile sona erdi.