16.09.2021

EYLÜL AYI MUTAD TOPLANTISI

İlçe Müftümüz Sayın Sıbğetullah ARVAS ve İlçe Vaizimiz Sayın Enver SONDUK hocalarımız başkanlığında bütün personellerimizin katılımıyla Eylül Ayı mutad toplantısı pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirildi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantımızın ana gündemi; 2021-2022 Eğitim öğretim yılının başlaması hasebiyle; Eğitim ve Öğretimin aksamaya uğramaması için corona virüse karşı alınabilecekler tedbirler, Kur’an Kursları Uygulama Esasları, Eğitim Programları ve Faiz konuları yer aldı.

Daha sonra Aile ve Sosyal Bakanlığına bağlı Edremit Aile Sosyal Merkezi Müdürlüğü ile iş birliği yapılarak, Sayın Erkan BAYRAM tarafından ‘Kadına Yönelik Şiddet ve Aile İçi İletişim‘ konuları ile ilgili personellerimize seminer verildi.

İlçe Müftümüz Sayın ARVAS, toplantımızda seminer veren Sayın Erkan BAYRAM beye ve toplantıya katılan hocalarımıza teşekkür etmesiyle toplantı sona erdi.