Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

İlçe Müftümüz Sayın Sıbğetullah ARVAS hocamızın ilçemizde yeni görevine başlamış olması vesilesiyle, İl Müftümüz Sayın Ömer KESİN, İl Müftü Yardımcıları Sayın Sacit EMİRİ ve Abdulselam ÖZDERE ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular
Detay

Gevaş İlçe Müftülüğümüz tarafından Vizontele Sinema Salonunda Mevlid-i Nebî Haftası münasebetiyle Konferans düzenlendi.
Detay

İlçe Müftümüz Sayın Sıbğetullah ARVAS, İlçe Vaizimiz Sayın Enver SONDUK ve Gevaş Merkez Mahallelerinde görev yapan hocalarımızın katılımı ile Gevaş Merkez Camiinde Mevlid-i Nebî Özel Programımızı icra ettik.
Detay

İlçe Müftümüz Sayın Sıbğetullah ARVAS ve İlçe Vaizimiz Sayın Enver SONDUK hocalarımız başkanlığında bütün personellerimizin katılımıyla Eylül Ayı mutad toplantısı pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleştirildi.
Detay

Diyanet işleri başkanlığımızın; Din görevlilerine mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve yürütülen din hizmetlerinde niteliği artırmak amacıyla başlattığı Kitap Oku-Yorum projesi devam ediyor.