24.04.2017

Kutlu Doğum Konferans Programları

Erciş İlçe Müftülüğü olarak 17-24 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak olan ‘’Hz. Peygamber Ve Güven Toplumu’’ temalı kutlu doğum programı için Erciş Müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosunca kutlu doğum etkinlikleri ve bayanlara yönelik çeşitli mekânlarda (Cami ve Kur’an Kursları) konferanslar düzenlendi.

Konferanslar; 17-24 Nisan 2017 tarihleri arasında farklı günlerde bayanlara yönelik Toki Toplum Merkezi, Kadirasker Yoldere, Haydarbey, Karlıyayla, Kasımbağı ve Pay Mahalleri gibi nüfusu yoğun yerleşim yerlerinde yapılarak çok sayıda bayan kardeşlerimizin ilgi ve katılımıyla Peygamberimizin dünyaya teşriflerinin manevi havasından faydalandılar. Bayan irşat ekiplerimizin üstün gayretleriyle Peygambere özlem ve Peygamberin dünyaya teşrif sevinci bir arada yaşandı. Konferanslarda yiyecek, içecek başta olmak üzere birçok çeşitli hediyeler dağıtıldı.