07.03.2022

MİRAC KANDİLİ VE ÜÇ AYLAR PROGRAMI

Müftülüğümüz Yaptığı Faaliyetlerle İlgi Odağı Oldu.

Çaldıran İlçe Müftülüğü tarafından İlçe merkezinde ve köylerde faaliyet gösteren Kur'an Kurslarında Miraç Kandili Proğramları yapıldı.Gençlerin, çocukların ve hanımların ilgisinin çok olduğu proğramlarda kurs öğreticileri gecenin önemiyle ilgili sohbetler yaptı.

Ayrıca Miraç Kandil gecesi hanım cematimize yönelik çevrimiçi proğram yapıldı. Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu öğretici ve öğrencilerinin de görev aldığı proğramda Vaiz Gönül TAŞÇI Hocamız Üç Aylar ve Miraç Kandilinin önemi hakkında sohbet yaptı.

Bunlara ek olarak İlçe Müftülüğümüzün Okul Projesi kapsamında Bayan Kur'an Kursu Hocalarımız Çaldıran Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda Kız öğrencilerine yönelik Miraç Kandil Proğramı düzenledi. Kuran Tilaveti, İlâhi, şiir, sohbet ile devam eden proğram yapılan dua ile sona erdi.