04.08.2022

Başkale ilçe Müftülüğü olarak 2022 Yaz Kuran Kursları Arası Dini Bilgiler Yarışması Düzenlendi Kur’an-ı Kerim, İtikat, İbadet, Ahlak ve Siyer gibi temel dini bilgileri öğrenmeye teşvik etmek amacıyla Yaz Kur’an Kurslarımızda okuyan öğrencilerimiz arasında müftülüğümüze bağlı Merkez Büyük Camii’de bilgi yarışması düzenlendi. Müftülüğümüze bağlı kurslarımızda okumakta olan öğrencilerin katıldığı yarışmada, katılımcılara test usulü sorular yöneltildi.

Yarışma sonucunda kız öğrenciler arasında en yüksek puanı alan Yk.Batkan Camii öğrencisi Pınar KARABULUT birinci, Örencik Camii öğrencisi Ezel HARMAN ikinci olurken Erkek öğrenciler arasında en yüksek puanı alan Abdulhakim Arvasi camii öğrencisi Bedirhan ARSLAN birinci,

1

5

Örencik Cami öğrencisi Birhat KAFİ ikinci, YK. Batkan Cami öğrencisi Mert KARABULUT ise üçüncü oldu. Müftülüğümüz tarafından yarışmada dereceye giren öğrencilere başkanlığımızın yayınlarından çeşitli hediyeler takdim edilerek öğrencilerimiz tebrik edildiler. Ayrıca dereceye giren kız ve erkek öğrencilerimiz 10 Ağustos Çarşamba günü saat 09.00’da Kale Kültür Parkında yapılacak olan “Yaz Kur’an Kursları Çocuk Şenliği” programında ödüllendirilecekler. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarıların devamını dileriz.